International

Wie zijn we

RedRoute is een agentschap voor Marketing Doeltreffendheid. We zijn opgericht in 2007, met basis in Londen, UK, maar we nemen opdrachten aan in vele verschillende landen ter wereld.

We stellen modellen op van marketing- en marktonderzoekgegevens om bij de zakelijke besluitvorming de return on investment (ROI) te maximaliseren.

Onze Senior Directeurs zijn Steve Messenger, Richard Hey en Ray Higgs. Mededirecteurs zijn Stephen Dent, Susanne Goller en Nigel Wood. Ze zijn allemaal zeer ervaren in het assisteren bij de besluitvorming op de hoogste niveaus van het senior management in zowel commerciële als non-profitsectoren. Meer over de achtergrond van elk van onze belangrijkste mensen is terug te vinden op de zakelijke netwerksite, Linked-In.

RedRoute stelt ervaren data-analisten, econometristen en marktonderzoekers te werk om uiterst doeltreffende en snel werkende teams te creëren die onze klanten ondersteuning bieden voor zowel voortdurende als eenmalige projecten.

Wat doen we

We stellen bedrijven in staat om de meest waarschijnlijke impact van hun potentiële zakelijke beslissingen op hun toekomstige verkoop, marktaandeel, aantallen klanten, consumenten en shoppers, en winsten te evalueren. Dit toont onze klanten welke beslissingen de meest gunstige resultaten zullen opleveren, binnen welke termijnen en met welke middelen. Het is een waardevol bedrijfsmiddel dat een intern spoor aanwijst naar succes.

Met andere woorden, tonen we u hoe u het rendement op uw marketing en klant/consumentgerichte investeringen kunt maximaliseren door u in staat te stellen de verwachtingen van uw klanten, consumenten, werknemers en aandeelhouders te beantwoorden en te overstijgen.

Dit wil zeggen dat u weet dat u altijd de best mogelijke beslissing neemt en dat de toegenomen voordelen die u verkrijgt (vele malen) de kosten om van onze steun gebruik te maken, zullen overtreffen.

Typische soorten problemen die we aanpakken

We evalueren de potentiële impact van elke zakelijke beslissing die implicaties heeft voor uw klanten, shoppers, consumenten en medewerkers. Onze rol bestaat erin om u te vertellen wat deze gevolgen waarschijnlijk zullen zijn. Voorbeelden van een aantal van de meest gestelde vragen die we beantwoorden zijn:

 • meest winstgevende niveau van reclame-uitgaven en lokalisatie
 • beste samenstelling van kanalen en media
 • beste manier om gebruik te maken van sociale media
 • beste marketingmix om te verzekeren dat de zakelijke plannen gerealiseerd worden
 • meest winstgevende prijsstrategie en -tactieken
 • hoe de doeltreffendheid van promoties te maximaliseren
 • welke leveringsopties zijn vereist om te beantwoorden aan de verwachtingen van de klant
 • welke leveringsopties zullen voor de hoogste ROI (rendement op investering) zorgen
 • hoe de tevredenheid en motivatie van de klant en de werknemers maximaliseren
 • hoe het best het gunstig merkimago en de bewustwording verbeteren

Dit zijn maar enkele voorbeelden uit de reeks onderwerpen die we behandelen. Voor meer informatie, bezoek de Powerpagina op onze hoofdwebsite (let op, deze is op dit moment uitsluitend in het Engels) of klik hier en vraag ons of we relevante voorbeelden hebben voor het soort onderwerp dat u wenst aan te pakken.

De aard van onze oplossingen

We bieden actiegeoriënteerde oplossingen via advies en beslissingsondersteunende softwareapplicaties.

Deze oplossingen variëren van volledig gratis, generieke, online apps die gebruikt kunnen worden via desktop en mobiele toestellen zoals iPhone/iPad tot volledig op maat opgestelde oplossingen voor het bedrijf.

Om enkele voorbeelden van casestudies te bekijken, ga naar hier (let op, mogelijk zijn er nog geen casestudies beschikbaar in alle talen).

Om onze generieke online apps te bekijken bezoek myredroute.com.

Hoe gaan we tewerk

Onze kernvaardigheid is Predictive Analytics (Voorspellende Analyses) die we gebruiken om alle soorten gegevens te combineren, te benutten en te modelleren om u het best mogelijke inzicht te verschaffen van wat er zal gebeuren als gevolg van elke investeringsoptie die u zou kunnen kiezen.

We maken gebruik van een gestructureerde aanpak die gebaseerd is op meer dan 30 jaar ervaring in het modelleren van het werkelijke (d.i. echte, met ervaring op de markt) gedrag van de klant, shopper, consument en medewerker. Om de enorme omvang van onze praktische ervaring in dit gebied te begrijpen, bezoek onze Powerpagina op onze hoofdwebsite.

Onze aanpak bestaat erin de motivaties achter de gedragingen te begrijpen, en deze kunnen samengevat worden als gedreven door 5 kernoverwegingen:

 • Relevantie – Is dit wat ik nodig heb?
 • Identificatie – Zijn dit de mensen waar ik het van verlang?
 • Toegankelijkheid – Hoe gemakkelijk is het?
 • Waarde – Is het de kosten waard?
 • Vertrouwen – Doet het wat het zegt?

Dit kader kan gebruikt worden om in alle situaties de verwachte gedragingen te analyseren. Het enige dat verschilt, is de context en de gegevensbronnen.

Het product van deze 5 drivers bepaalt de Effective Net Preference (Effectieve Nettovoorkeur) van elke persoon, het resultaat dat het best is voor hen binnen de waaier aan mogelijkheden die beschikbaar zijn en de kosten en baten die met elke mogelijkheid geassocieerd zijn.

Begrijp de Effectieve Nettovoorkeuren en u kunt de meest waarschijnlijke koers van een individuele gedraging voorspellen.

We gebruiken vervolgens dit begrip om de impact van alternatieve investeringsbeslissingen te kwantificeren zodat we u kunnen vertellen welke de beste is, en waarom.

Een voorbeeld hiervan is hoe we uw mix van marketingcommunicatie optimaliseren. Zoals hieronder te zien is, bepaalt de combinatie van de berichten die u via elk kanaal stuurt de perceptie die een klant/consument heeft over uw product/service. Hun mix van houdingen en omstandigheden (waarvan deze laatste ook informatie over u zal bevatten die ze vernomen hebben via andere bronnen) zal dan bepalen hoe ze waarschijnlijk zullen reageren.

We gebruiken alle relevante interne en externe gegevensbronnen om een databank te creëren die ons in staat stelt om een model op te stellen van deze processen en hierbij evalueren we verschillende opties.

Het nettoresultaat is dat wat het best zal zijn voor u en voor uw bedrijf / organisatie.

Om meer te vernemen over hoe we werken, en de diverse academische en professionele onderbouwing van wat we doen, bezoek the “Schatkist” sectie op onze website en klik vervolgens op “Gratis materiaal”.

Voor wie werken we

We werken voor mensen als u. Mensen die op zoek zijn naar de meest verstandelijke zakelijke keuzes op basis van de best beschikbare informatie die op de best mogelijke manier geanalyseerd wordt om de best mogelijke inzichten en implicaties op te leveren.

De mensen voor wie we werken kunnen aan het hoofd staan van een groot bedrijf, een raad van bestuur of gewoon voor zichzelf werken. Ze kunnen in de privésector werken of in de openbare sector. En mogelijk maken ze beslissingen die puur persoonlijk zijn of die op een wereldwijde schaal een invloed kunnen hebben op de toekomst van hun bedrijf.

Ze hebben echter allemaal één ding gemeen. Ze willen de beste, de meest succesvolle beslissing maken.

Hier volgen een aantal voorbeelden van wat zij zeggen over onze steun aan hen:

Andere bedrijven waarvoor we gewerkt hebben, zijn onder meer:

Om een aantal casestudies te lezen, bezoek deze link (let op, mogelijk zijn er nog geen casestudies beschikbaar in alle talen).

Meer te weten komen

Klik hier om meer te lezen over wie we zijn en wat we doen (Uitsluitend in het Engels)

Klik hier om enkele van onze gratis te gebruiken generieke apps uit te proberen

Contacteer ons

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.